Στην Ευρώπη η σήμανση φρούτων και λαχανικών με λέιζερ γίνεται ιδιαιτέρως δημοφιλής. Με την χρήση Εκτυπωτών LASER οι τυποποιητές μπορούν να χαράξουν πάνω στα φρούτα μεταβλητά ή σταθερά δεδομένα. Όπως φαίνεται πρόκειται για μια διεθνή τάση η οποία θα αντικαταστήσει τα αυτοκόλλητα.

Με τους Εκτυπωτές Laser της Macsa , η εταιρεία  φρούτων και λαχανικών κατάφερε να επιτύχει την πλέον κατάλληλη σήμανση για τα προϊόντα της.

Οι εκτυπωτές Laser είναι συμπαγείς και παρέχουν καθαρές, ανεξίτηλες σημάνσεις και κωδικούς, δεν χρησιμοποιούν αναλώσιμα, μπορούν να επισημάνουν αλφαριθμητικούς κωδικούς και λογότυπα και μπορούν να ενσωματωθούν πλήρως σε πραγματικά υψηλές ταχύτητες παραγωγής. Τα λέιζερ δεν χρησιμοποιούν ούτε μελάνι ούτε κόλλα, ως εκ τούτου αποτελούν μια καλή βιολογική εναλλακτική λύση. Επιπλέον, το κομμάτι με λέιζερ μπορεί να καταναλωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν επηρεάζει τη γεύση ή τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το Laser που εγκαταστάθηκε αφορά Laser υψηλής ταχύτητας K1060 με φακούς 100 * 100mm για εκτύπωση σε πεπόνια και καρπούζια σε σημείο όπου η απαιτούμενη εστιακή απόσταση δεν διέφερε τόσο πολύ, λόγω των διαφορετικών μορφών φρούτων. Μετά από κάποιες ρυθμίσεις το λέιζερ σημείωσε στα 40m / min!

 

KIOKPASOGLOU LIT- Solutions….

The right solution to meet tomorrow’s  demands..

Upgrade your production….