Το νέο IQJET. Το πρώτο ευφυές σύστημα κωδικοποίησης και σήμανσης.

Με IQ. ευφυείς τεχνολογίες που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς,
σας δίνει τη σιγουριά ότι όλα είναι πάντα υπό έλεγχο.
Το IQJET εκτυπώνει ασταμάτητα, με απόλυτη αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα.

5 χρόνια χωρίς ανάγκη συντήρησης.
Δεν χρειάζεται συνεχής καθαρισμός.

IQPRINT εκτυπώνει ασταμάτητα για την ησυχία σας.
Με το μοναδικό της IQPRINT, η LEIBINGER έχει επαναπροσδιορίσει πλήρως την τεχνολογία inkjet. Εξασφαλίζει σύντομους χρόνους εκκίνησης χωρίς την ανάγκη καθαρισμού και μέγιστη διαθεσιμότητα στην καθημερινή λειτουργία. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το IQPRINT σφραγίζει αυτόματα ολόκληρο το σύστημα μελάνης 100% (αεροστεγές) και επιτρέπει στο μελάνι να συνεχίσει να κυκλοφορεί. Αυτό εμποδίζει το μελάνι να στεγνώσει και έτσι μπορεί να επιστρέψει άμεσα σε λειτουργία. Για να διασφαλίζεται σταθερά υψηλή ποιότητα εκτύπωσης ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιβάλλοντος, ρυθμίζει μόνιμα τη θερμοκρασία και το ιξώδες του μελανιού.

SMART.OS Λειτουργία που σας υποστηρίζει διαισθητικά.
Το SMART.OS διασφαλίζει ότι η λειτουργία είναι ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ πριν. Η οθόνη αφής 10,1″ καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας και οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με λίγα μόνο κλικ. Κατά τη λειτουργία παραγωγής, το IQJET εμφανίζει τις βασικές πληροφορίες κατάστασης με χρώμα ώστε να είναι ορατή από απόσταση. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα (διαδραστικά) για οποιαδήποτε εργασία όπως για παράδειγμα για την αντικατάσταση των αναλωσίμων.

SMART.EFFICIENCY Προστατεύει το περιβάλλον και εξοικονομεί κόστος.
Με τη μοναδική του λειτουργία Eco-Mode, σφραγίζει αυτόματα το κύκλωμα μελανιού όταν δεν χρησιμοποιείται. Συμπυκνώνει επίσης τον εξατμισμένο διαλύτη και τον τροφοδοτεί πίσω στο σύστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έως και 50% λιγότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

SMART.CARE Απαράμιλλη λειτουργική αξιοπιστία. 5 χρόνια χωρίς συντήρηση.
Η εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία του IQJET προέρχεται από τη χρήση ανθεκτικών εξαρτημάτων, τα περισσότερα από τα οποία κατασκευάζονται στα εργοστάσια της LEIBINGER στη Γερμανία κάτω αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Η νέα, στιβαρή κεφαλή εκτύπωσης είναι κατασκευασμένη με μεγάλη ακρίβεια. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος κυκλοφορίας μελανιού δεν απαιτεί αντλία τροφοδοσίας που λειτουργεί συνεχώς. Αυτό επιτρέπει την ομαλή λειτουργία του με ελάχιστη φθορά. Η μοναδική λειτουργία Printhead Refresh διασφαλίζει πάντα την ασφαλή και καθαρή αφαίρεση του μελανιού και τη συντήρηση της κεφαλή εκτύπωσης – πλήρως αυτόματα.

LEIBINGER Connect Τα πάντα με μια ματιά.
Το Industry 4.0 στα χέρια σας.
Με το LEIBINGER Connect, έχετε πάντα όλα όσα χρειάζεστε: τρέχουσα κατάσταση του εκτυπωτή, προεπισκόπηση απαιτούμενων ενεργειών όπως “refill ink”, απόδοση των αναλωσίμων και ακόμη και απόδοση παραγωγής.
Ενημερώνεστε με push notifications για την κατάσταση του  εκτυπωτή και, μέσω ιστορικού, μπορείτε να αναλύσετε τις δυνατότητες βελτιστοποίησης της παραγωγής.
Ένα υπερσύγχρονο σύστημα cloud εξασφαλίζει σύνδεση υψηλής απόδοσης με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.