Η ΚΙΟΚΠΑΣΟΓΛΟΥ – L.I.T SOLUTIONS προσφέρει συστήματα μοναδικής τεχνολογίας, η γκάμα των οποίων αναπτύχθηκε μετά από χρόνια τεχνικής εμπειρίας και έρευνα αγοράς.

Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για την βελτιστοποίηση των χρόνων παραγωγής με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και με αναλώσιμα τα οποία εμποδίζουν τη χρήση χημικών στοιχείων επιβλαβή για το περιβάλλον.

Η  προσέγγιση της ΚΙΟΚΠΑΣΟΓΛΟΥ – L.I.T SOLUTIONS βασίζεται στη δημιουργία ενός διαλόγου μεταξύ τεχνικών και πελατών από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού της γραμμής παραγωγής και για ολόκληρη τη μετέπειτα συνεργασία.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Γιατί εμάς

Προτείνουμε ΛΥΣΕΙΣ προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας!
Όποια και αν είναι παραγωγή σας (από μικρή παραγωγή έως μεγάλη βιομηχανία), θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την λύση στην αυτοματοποίηση!

Βασιζόμαστε στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ!
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά σε κάθε παραγωγική διαδικασία και είναι αδύνατον να επιτευχθεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας χωρίς ακρίβεια!

Ελέγχουμε κάθε ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!
Τα καινοτόμα συστήματα μας εγγυόνται υψηλής ποιότητας παραγωγή.

Διαθέτουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ της αγοράς!
Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού ενώ παράλληλα διαρκώς εμπλουτίζουμε την γκάμα των προσφερόμενων μηχανημάτων παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις των κλάδων.

Είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης βρίσκεται 24/7 κοντά σας!

Βιομηχανική εκτύπωση κωδικοποιήση προϊόντων