Ο WR FEEDER είναι τροφοδότης τριβής για φύλλα, κάρτες, θήκες και κουπόνια μέχρι το μέγιστο μέγεθος 250 × 300 mm στην έκδοση 250. Χάρη στον ισχυρό βηματικό κινητήρα, μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα τροφοδοσίας έως 70 μέτρα / λεπτό. Η επιλογή τροφοδοσίας χρησιμοποιεί ελαστικούς περιστρεφόμενους κυλίνδρους με μικρορυθμίσεις τόσο στην αριστερή όσο και στην δεξιά πλευρά, που καθιστούν τον τροφοδότη εξαιρετικά εύκαμπτο για κάθε τύπο προϊόντος. Ο δίσκος μεγάλης χωρητικότητας 300 mm με ελάχιστο έλεγχο φορτίου εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία.

Ο WR FEEDER ελέγχεται από έναν μικροεπεξεργαστή ο οποίος χρησιμοποιεί ένα πληκτρολόγιο οθόνης LCD με δύο σειρές 20 χαρακτήρων και 7 πλήκτρα λειτουργιών για τη διασύνδεση με τον χρήστη. Μέσω αυτού, είναι δυνατόν να ορίσετε όλες τις παραμέτρους εργασίας, όπως συνεχή τροφοδοσία ή πολλαπλά αντίγραφα κατόπιν ζήτησης, ταχύτητα τροφοδοσίας, καθυστέρηση στάσης, καθυστέρηση εκτύπωσης και μετρητή διαδρομής. Έχει αρκετή μνήμη για έως και 40 διαφορετικές ρυθμίσεις εργασίας. Κατά τη λειτουργία, μπορεί να εμφανιστεί η κατάσταση του μηχανήματος, συμπεριλαμβανομένης της προειδοποίησης ή της διακοπής του τέλους παραγωγής, π.χ. κενό φορτωτή ή μπλοκαρισμένο χαρτί.

Ο WR FEEDER μπορεί να εξοπλιστεί με έναν εκτυπωτή inkjet για μεταβλητά δεδομένα όπως η ημερομηνία, η ώρα, barcodes και κείμενα σε μέγιστο ύψος 12,7 mm με ανάλυση 300 dpi.