Οι υψηλής απόδοσης, ανθεκτικοί επιτραπέζιοι εκτυπωτές της σειράς 64 είναι ιδανικοί για να ικανοποιήσουν τις δύσκολες απαιτήσεις των βιομηχανικών εφαρμογών. Με ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 400 mm / sec, οι εκτυπωτές σειράς 64 λειτουργούν πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο εκτυπωτή στην αγορά και ως εκ τούτου αποτελούν την καλύτερη επιλογή για αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του χρόνου χειριστή. Οι εκτυπωτές μας σειράς 64 είναι αφιερωμένοι στην εκτύπωση γραμμωτών κωδικών, γραμματοσειρών και λογότυπων σε οποιοδήποτε υλικό ετικετών σε άριστη ποιότητα.

Τα μοναδικά τυπικά χαρακτηριστικά, όπως η εξοικονόμηση ταινίας, ρολλά 600 μέτρων μελανοταινίας, το πλάτος εκτύπωσης μέχρι 203 mm (8 ίντσες) και η ταχύτητα εκτύπωσης έως 400 mm / sec αποδίδουν άμεση εξοικονόμηση κόστους χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα εκτύπωσης. Οι τυποποιημένες διεπαφές δεδομένων όπως Ethernet και USB επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις και εσωτερικά δίκτυα σε οποιαδήποτε βιομηχανία και τοποθεσία.

Η οικογένεια σειράς 64 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με διαφορετικό πλάτος εκτύπωσης (σε ίντσες): 64-04, 64-05, 64-06 και 64-08.

64-0Χ RFID
Για να υποστηρίξουμε την αυξανόμενη ζήτηση για εφαρμογές ετικετών RFID, οι εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών της σειράς 64 μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με αναγνώστες RFID-UHF. Εκτός από τις τυπικές εργασίες εκτύπωσης, η σειρά 64 είναι σε θέση να κωδικοποιεί, να γράφει και να επαληθεύει τις ετικέτες και τις ετικέτες RFID-UHF.